Hundar vi minns.....
 

Vi inregistrerade vårt kennelnamn Uardas 1995. I vår första kull parades Nocturnes Duchess of Angarn med Such Craigowl Woodchip. I denna kull behöll vi Uardas Aurora ”Alice”. Alice dog i juni 2009, hon blev 14 år och 3 månader. En stor saknad och sorg efter vår allra första Uarda-valp.

 

 

Brandy blev 12 år och var vår ende hane och flockledare. Han är saknad av många och var en mycket stor personlighet. Om jag får tid ska jag skriva ihop en sammanfattning av Brandys briljanta bravader, en roande läsning för många, garanterar jag..

 

 

Bonny  11 år lämnade oss under 2008 och vi kommer aldrig att glömma vår lilla trogna chokladpralin. 

 

 Nocturnes Duchess of Angarn f 92 02 05 -070110

Duchess fick somna in ett par veckor innan hon skulle fylla 15 år. Vi är många som sörjer och saknar henne mycket. Vi har många härliga minnen av vår fina Duchess och är glada för hennes avkommor i 5 generationer. Vi är glada för att vi fick köpa denna fantastiska cavalier av kennel Nocturne, Pia och Ulf Klöverbäck. På bilden från sommaren 2006 är Duchess med valp från femte generationen.

Vår  helfärgade cavalier är Nocturnes Potpurri of waltz”Sissi” f 94 07 04. På utställningar tilldelades hon många ck och haft många placeringar i segrarklass och Bästa tikklass.
Sissi lämnade oss hösten 04.

 


Tillbaka